Optiespecialist Cash Cow        

Profiel: in opzet een zeer rustige service geschikt voor iedere optie-belegger.

 

 

Hoe ziet deze service er in de dagelijkse praktijk uit?

Eenvoudiger kan niet: In 3 eenvoudige stappen naar een prachtig rendement:

 

Stap 1:

Iedere dag tegen het eind van de handel zo rond 17:00 uur ontvangt u een email met daarin mijn visie op de markt. Veelal geef ik dan ook een positie aan die ik wil gaan innemen. Mijn visie op de markt is gebaseerd op de laatste stand van zaken en daarom zeer actueel. Eenvoudiger en simpeler kan het niet...

 

Stap 2:

Bij een nieuw signaal geef ik u direct per email en evt. SMS door welke positie(s) ik inneem. U kunt met mij meedoen (ik schrijf veelal out of the money opties op zo’n 20-40 AEX punten uit de buurt van de koers bij het signaal) of u kiest uw eigen positie. Bijvoorbeeld een call kopen bij een longsignaal of een put kopen bij een shortsignaal. Vele abonnees volgen ook met Turbo’s...

U besteedt na inname van een positie vervolgens slechts 1 minuut per dag aan uw beleggingen: alleen even rond 17:00 uur uw email checken of het signaal gewijzigd is...

 

Stap 3:

U wacht rustig op de resultaten of een nieuw signaal!

 

 

Beste Leon,

 

Ik kon het niet laten voordat het jaar abonnement ten einde is een reactie te geven op de Cash Cow service tot nu toe:

Dit is het allerbeste abonnement dat ik ooit heb gehad!

Dit is EXACT wat ik al die jaren heb gezocht: weinig poespas, korte berichten, helder en goed commentaar. Perfect moneymanagement, weinig trades (=de sleutel tot succes). Foute posities snel sluiten en draaien, echt perfect! Ik heb nog een ander abonnement parallel lopen aan die van jou en ik kan je verzekeren dat die het nu heel slecht doet.

 

Gelukkig deed ik niet mee aan die trades (aan die van jou op dit moment helaas ook niet) maar ik heb genoeg geleerd en ga als ik uit mijn doe het zelf posities ben (ook short overigens) alleen nog maar mee met de Cashcow posities en heb ik ineens 10 uur per week meer tijd voor andere dingen dan de beurs!

Dit jaar is voor mij een overgangsjaar: ik wil uit het zelf doen want het kost mij teveel tijd, heb een gezin met 3 jonge kinderen en die vragen veel aandacht. Ik ben dus aan 't evalueren hoe ik door kan gaan met beleggen zonder teveel tijd eraan te besteden. Cash Cow lijkt voor mij de perfecte oplossing.

 

Ik hoop dat jouw service voldoende klanten krijgt/houd (ook weer niet teveel ;-) om ook volgend jaar door te gaan want dit is super! Ik weet dat sommige klanten graag meer trades zouden zien om een of andere reden, maar ik zou zeggen: houd het zoals het is. Ik vond het b.v. heel goed dat er in het begin van 't jaar 2 maanden niets gedaan is zolang er geen duidelijk signaal is: dat is de goede manier van beleggen, alleen handelen als de risk/reward goed is.

 

Samengevat: mijn complimenten voor de Cash Cow service: super goed, don't change a thing!

Met vriendelijke groeten,

 

Frank Kneepkens

 

Meer testimonials

 

U wilt weten hoeveel deze service kost? Klik hier:

 

Om abonnee te worden klikt u op de knop hieronder:

Extra:

- Ons gratis E-bookje (t.w.v. 10 euro) met uitleg over onze optiestrategie. Tevens goed als zeer complete (bewezen succesvolle) tradershandleiding te gebruiken.

 

 

U kunt nog meer verdienen! Voor iedereen die zich opgeeft en u daarbij als referentie vermeldt, krijgt u van ons 20 euro overgemaakt! Leest u wel eerst de voorwaarden


Mocht u interesse hebben, maar op dit moment nog niet een abonnement willen afnemen, dan zijn er voor u op dit moment twee alternatieven beschikbaar.

  1. Geef uzelf op voor de gratis Optiespecialist nieuwsbrief 
  2. Ons E-bookje kopen

 

Heeft u nog een vraag waarop u op deze site geen antwoord heeft gekregen, mailt u ons dan even. We streven ernaar u binnen 24 uur van het antwoord op uw vraag te voorzien. Voor u dat doet kijkt u eerst even op onze veel gestelde vragen (FAQ) pagina. Mogelijk dat u daar het antwoord op uw vraag reeds vindt.

U kunt de FAQ
hier vinden.


De Optiespecialist:

 

Betrokken – Gedreven –Betrouwbaar

 

 

Met vriendelijke groet,

Leon Van Dam