"Iedere affiliate die een nieuwe abonnee voor een abonnement aanbrengt schenken wij 20 euro"

Heeft u een eigen website of Nieuwsbrief?

Wij kunnen speciaal voor u een eigen "unieke" kopie van de Optiespecialist site maken (gratis) waar u uw prospects naar verwijst. 

Een eerlijker en degelijker systeem is er simpelweg niet. Zo weten we 100% zeker dat een prospect via u is binnengekomen. 

 1. U moet u even gratis registreren als Affiliate. We willen echt alleen nieuwe  abonnees van tevreden huidige abonnees of geregistreerde affiliates ontvangen.

 2. U heeft geen gebruik gemaakt van spamming naar E-mail adreslijsten of nieuwsgroepen. Het vermelden van de service in een reguliere enkelvoudige posting of mail is overigens geen spamming, maar dient zeer terughoudend te worden ingezet.

 3. Uw NAW gegevens zijn direct bij de aanmelding van de nieuwe abonnee aan ons bekend gemaakt. (Niet van toepassing als u een unieke eigen Optiespecialistsite aangevraagd heeft, dan is de aanmelding via die site zonder meer via u gekomen)

 4. U mag op een eigen site of op andere wijze adverteren, mits het maar niet aanstootgevend is. Hoe u de Optiespecialist service aanprijst laten we helemaal aan u over, wel kunnen we u er in ondersteunen.

 5. U krijgt voor iedere abonnee die definitief een abonnement neemt 20 euro referentiepremie. We keren deze premie eens per maand, opvolgend aan de maand waarin het abonnementsgeld van de nieuwe abonnee door ons ontvangen werd, uit. 

 6. Zodra situaties ontstaan waarin de bovenstaande regels niet volstaan zal naar de geest van de regeling gehandeld worden.

De kleine letters:

Mochten er klachten over uw werkwijze ontvangen worden, dan onderzoeken wij deze. Mochten de klachten in onze ogen terecht zijn, dan zullen we u verder uitsluiten van het verkrijgen van een referentiepremie. Uiteraard zullen we voor ons besluit  hoor en wederhoor toepassen en zult u ons besluit schriftelijk van ons bevestigd krijgen. Bij schade aan onze onderneming, of kosten die gemaakt werden om de klacht over de overtreder te onderzoeken behouden we bij een terechte klacht ons het recht voor de geleden schade en gemaakte kosten via de rechter op de overtreder te verhalen. 

Lees hier wat u als abonnee voor bonus krijgt als u een ander abonnee maakt. U moet aan in ieder geval de volgende voorwaarden voldoen.

 1. U heeft als abonnee uw abonnementsgeld reeds aan ons betaald.

 2. U heeft geen gebruik gemaakt van spamming naar E-mail adreslijsten of nieuwsgroepen. Het vermelden van de service in een reguliere enkelvoudige posting of mail is overigens geen spamming, maar dient zeer terughoudend te worden ingezet.

 3. Uw NAW gegevens zijn direct bij de aanmelding van de nieuwe abonnee aan ons bekend gemaakt. 

 4. U mag op een eigen site of op andere wijze adverteren, mits het maar niet aanstootgevend is. 

 5. Mochten er klachten over uw werkwijze ontvangen worden, dan onderzoeken wij deze. Mochten de klachten in onze ogen terecht zijn, dan zullen we u verder uitsluiten van het verkrijgen van een referentiepremie. Uiteraard zullen we voor ons besluit  hoor en wederhoor toepassen en zult u ons besluit schriftelijk van ons bevestigd krijgen. Bij schade aan onze onderneming, of kosten die gemaakt werden om de klacht over de overtreder te onderzoeken behouden we bij een terechte klacht ons het recht voor de geleden schade en gemaakte kosten via de rechter op de overtreder te verhalen.  

 6. U krijgt voor iedere abonnee die definitief een abonnement neemt de keuze tussen 20 euro referentiepremie of de gratis maanden zoals hier beschreven. We keren deze premie eens per maand, opvolgend aan de maand waarin het abonnementsgeld van de nieuwe abonnee door ons ontvangen werd, uit. 

 7. Zodra situaties ontstaan waarin de bovenstaande regels niet volstaan zal naar de geest van de regeling gehandeld worden.

 

Start uw voordeel:

Klikt u op de button om u voor deze voordelige service op te geven. Alle abonnees ontvangen tevens ons E-bookje (t.w.v. 10 euro) gratis. Hierin de uitvoerige uitleg over onze optiestrategie. Dit E-bookje is ook heel geschikt om als zeer complete (bewezen succesvolle) tradershandleiding te gebruiken. Dat is dus alvast snel verdiend en meegenomen.

 

 

Onze garantie: als u van mening bent dat u binnen een maand niet uw abonnementgeld terug heeft kunnen verdienen en we daarmee onze klasse niet bewezen hebben, dan vraagt u simpelweg uw geld terug. Welke ander kent u die zo'n garantie over de eigen service durft af te geven?

 

 

 

 

Vriendelijke groet,

Leon Van Dam