Testimonials

 

Jullie hebben mij op het juiste spoor gezet na jaren van maar heen modderen, Ik schrijf en de bedoeling is dat ik blijf, want waarom in deze mooie tijden kopen tegen verschrikkelijke hoge premies terwijl je met verkopen veel gemakkelijker de centen in je zak steekt en bovendien de nodige rust krijgt.. 

Bedankt en de groeten van Maarten


Ik wil jullie even bedanken voor de zeer goed c.q grondig "het vingertje aan de knop houden", van de "E-mail verzenden" toets.
Daar ik meerdere optie adviezen krijg moet ik kwijt dat jullie er qua attent zijn op de beurs in Amsterdam er ver met kop en schouder boven uit steken.

Ook al doe ik niet alles mee, wil ik jullie graag mijn  complimenten maken.

Groeten
Ron Bijkerk


"Sinds een aantal maanden ben ik nu geabonneerd op jullie (betaalde) service De Optiespecialist. Doordat ik bij de aanvang van het abonnement niet de liquide middelen beschikbaar/vrij had om met jullie mee te handelen (met name de margin verplichtingen van de short-posities speelden mij parten), heb ik jullie transacties en met name de motivaties hiervan nauwkeurig gevolgd.

Hoewel ik (ook) de indruk had dat het aantal transacties geringer zou zijn (reeds meerdere malen door jullie onderkent en gemotiveerd), ben ik toch onder de indruk van de consequentie manier van handelen (met name het
afdekken van de risico's). Dankzij deze wijze van handelen zijn jullie er, ondanks de krachtige koersbewegingen van de laatste maanden, in geslaagd maandelijks een positief resultaat te presenteren. Kanttekening mijnerzijds is dat het plaatje er incl. (de vele) transactiekosten iets minder positief uit zal zien, maar desondanks nog groen zal kleuren.

Inmiddels ben ik in de gelegenheid om jullie tips/adviezen op te gaan volgen. 

Ik wens jullie tenslotte veel wijsheid en succes bij de aanbevelingen via De Optiespecialist. Ik zal jullie "op de voet" blijven volgen.

Met vriendelijke groet,

Jakob Hardlooper"


We kregen van dhr. Manasse een heel aardige tekst en een goed ondernemersadvies. Op de vraag of we er een stukje tekst uit mochten halen voor plaatsing op deze pagina kwam het volgende antwoord:

Beste Leon en Tom,
Nee, geen enkel probleem met het vermelden van dat citaat uit mijn mailtje. Het zijn oprecht gemeende woorden, de resultaten zijn echt goed!

Voor die toestemming, maar meer nog zijn oprechte woorden zijn we Dhr Manasse uiteraard zeer dankbaar. De tekst die we mochten plaatsen leest u hier:

"Sedert 20 augustus lees ik de Optiespecialist, halfjaarabonnement, voorzichtige jongen. Jullie hebben 'n heldere hand van schrijven, rechttoe rechtaan, geen flutgebabbel, korte en ter zake doende informatie. Dat is een zeldzame gave, want lees maar een rondje artikeltjes op websites, je wordt vaak niet goed van alle zelfverheerlijking.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast was door de zeer moderate prijsstelling, nog meer naarmate ik de mailtjes las, nog meer wanneer ik resultaten zag.

P. Manasse"


"Ik ben een maand abonnee en heb bijna dezelfde winst kunnen maken als jullie in de sept. update hadden bericht, bedankt

Jos Everts"


Verder ben ik (en het thuisfront) laaiend enthousiast over jullie mailtjes.
Zelfs met deze waanzinnige AEX bewegingen is het met jullie nog ontspannen beleggen.

Groeten
Jan W.


"Ik heb me vorige maand voor een halfjaarabonnement opgegeven, maar ik ben zeer tevreden over uw service en heb eigenlijk al spijt dat ik niet meteen voor een heel jaar getekend heb.

Harm van Dal"


"Even een complimentje voor Leon en Tom. Ik vind dat zij hun visie op opties op een hele goede en prettige manier be- en omschrijven. Ga zo vooral door.

Met vriendelijke groeten,

Henri van Lith."


(Wij kochten een positie terug op 3,40, maar direct erna zagen we 3,35 op het bord verschijnen)
"Hallo Tom en Leon,
Dan was ik waarschijnlijk die 3,35. Ik had er 3 geschreven op 4,90 vanochtend en dank zij de SMS berichten kon ik (hier in Zuid Frankrijk!) snel bij de bouw weg lopen en de deal doen.

Leo"


Ik ben nu een aantal weken lid en ben zeer tevreden over de manier van werken.
Het is natuurlijk altijd leuk als er winst wordt gemaakt, maar ik vind het heel goed dat er snel wordt ingegrepen als het mis gaat. Ik heb in het verleden zelf veel aangemodderd en dan laat je posities veel te lang doorlopen waardoor er grote verliezen ontstaan. Het blijft gewoon moeilijk om verlies te nemen.

Nu ga ik enkel en alleen af op jullie adviezen en dat bevalt me prima.

Joel


"Hallo Leon en Tom,

Ik wil jullie langs deze weg toch een keer bedanken voor de heel vruchtbare adviezen.

groetjes
Ab Prins"


Geachte heren,

Ik geloof dat ik net verliefd geworden ben..............en dan wel op uw service, de openheid, eerlijkheid en de discipline, ik heb het gevoel dat dit uniek is! De mailtjes die ik en de mede-abonnees ontvangen, zijn niet alleen direct maar ook uiterst leerzaam, jullie verklaren namelijk ook WAAROM jullie bepaalde dingen doen, in 1 woord; PRACHTIG!!!! Ik ben een tijd abonnee geweest van een andere optieservice, en als ik dat vergelijk met jullie service dan kom ik maar tot 1 conclusie; niet te vergelijken!
Mijn portefeuille is nogal geslonken door een aantal avontuurtjes bij de optieservice waar ik abonnee van was. Ik moet wel zeggen dat ik hier absoluut van geleerd heb en dat het beleggen te interessant is om mee te stoppen, vandaar dat ik me heb geabonneerd heb op jullie service.
Ik weet natuurlijk niet hoe lang jullie nog van plan zijn om door te gaan met de 'optiespecialist' service, maar ik ben van plan om nog wel even abonnee te blijven!! 

Met vriendelijke groeten,

Jay.


Optiespecialist in de pers  of  nog meer testimonials


 

Actie:

- Een gratis E-bookje met uitleg over onze optiestrategie. Tevens is dit E-bookje ook goed als zeer complete (bewezen succesvolle) tradershandleiding te gebruiken.

Onze garantie: als u van mening bent dat u binnen een maand niet uw abonnementgeld terug heeft kunnen verdienen en we daarmee onze klasse niet bewezen hebben, dan vraagt u simpelweg uw geld terug. Welke ander kent u die zo'n garantie over de eigen service durft af te geven?

 

 

 

 

Vriendelijke groet,

Leon Van Dam