Optiespecialist SMS Service 

 

Geachte abonnee,

Naar aanleiding van de vele verzoeken vanuit de abonnees zijn we op zoek gegaan naar een goede SMS aanvulling. Het doet ons genoegen u te melden, dat wij erin geslaagd zijn om in samenwerking met aanbieder ADDISM een geheel nieuwe applicatie voor De Optiespecialist te ontwerpen. We kunnen u een zeer complete SMS aanvulling bieden, waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met de wensen van u als abonnee en natuurlijk enige zaken die wij zelf  in een SMS service wilden hebben.

We geven hieronder aan op welke wijze de SMS services aangeboden kunnen worden.

 

Ik geef me op voor de Optiespecialist SMS service

 

De SMS aanvulling houdt in dat wij Alerts en Updates waarin een handeling (waarbij snelheid van groot belang is) vermeld staat ook per SMS verzonden zal worden. Het is een aanvulling, want een SMS bericht kan slechts uit 160 tekens bestaan.

Wij zullen dus apart een SMS gaan aanmaken bij die mail waarvan wij denken dat een SMS een waardevolle aanvulling zal zijn. Er zijn een aantal zaken van groot belang, we leggen ze hieronder uitgebreid uit.

 

1. We kunnen voor u het ontvangen van de SMS aan of uit zetten. U ontvangt dus nooit meer SMS'jes dan u zelf wilt. U mailt ons daartoe het verzoek de service aan of uit te zetten.

 

2. Normaal gesproken ontvangt de aanbieder van de SMS service (zoals Optiespecialist) een kick-back per verzonden SMS. Hoe meer SMS'jes naar zoveel mogelijk abonnees verzonden, des te hoger de inkomsten....

- Bij ons niet -

Wij hebben in overleg met de aanbieder van de SMS service als Optiespecialist geheel afgezien van de mogelijkheid tot het verkrijgen van deze kick-back. U kunt er daarom verzekerd van zijn dat wij geen SMS gaan versturen om onze ‘kas te spekken’.

 

3. De SMS service kunnen bieden heeft ons een flink bedrag aan investering gekost. In combinatie met het extra werk voor ons en het feit dat we afzien van de discutabele kick-back zal het u duidelijk zijn dat we wel een abonnementsysteem hebben opgezet, naast het feit dat u ook nog eens per ontvangen SMS aan uw telecom operator moet betalen.

Voor de som van 2,50 euro per maand krijgt u de toegang tot de SMS service. Ook als u een maand de SMS ontvangst afzet wordt de 2,50 in rekening gebracht daar we net als bij het reguliere abonnement vooruitbetaling zullen vragen.

U zult begrijpen, met 2,50 per maand gaan we niet rijk worden. Dat is ook niet de bedoeling van de SMS service. Het is als het meezit een kostendekkende opzet voor ons. Waarbij we vooral onze initiële investering terug hopen te kunnen verdienen.

 

4. Voor ieder ontvangen SMS'je wordt u door uw telefoonmaatschappij een bedrag van 0,40 euro in rekening gebracht. De rekening daarvan zal bij uw telefoonrekening zitten.

 

5 Er zijn twee abonnementsmogelijkheden:

a. Een heel jaar (30 Euro)

b. Tot het einde van uw abonnementsperiode (2,50 per maand nog te gaan)

 

6. Naast de SMS'jes die wij versturen is er ook via www.beursbox.nl de mogelijkheid zelf koersalarm SMS'jes in te stellen. Het staat u volkomen vrij hiervan al dan niet gebruik te maken. Het staat volkomen los van de service die wij aanbieden; het versturen van een deel van onze content via SMS.

Het aardige aan deze opzet is uw vrijheid om alles zelf te bepalen, maar ook het feit dat we nu op de Beursbox site ook (vertraagde) aandelenkoersen kunnen bieden. De SMS koersen zijn overigens real-time, u loopt dus altijd zeker 15 minuten voor op bijvoorbeeld teletekst. Per daadwerkelijk verstuurd SMS'je betaalt u 0,40 eurocent.

Kijkt u op www.beursbox.nl voor nadere informatie over de koersenSMSservice.

 

We verzoeken u vriendelijk het abonnementsgeld voor de SMS service na opgeven voor de Optiespecialist SMS service binnen 7 dagen na aanmelding aan ons over te maken. Abonnees die op dit moment hun reguliere abonnementsgeld nog niet overgemaakt hebben (zowel nieuwe leden als helaas enkele betalingsachterstand abonnees) zullen geen toegang krijgen totdat zowel regulier als SMS abonnement betaald is. Een aanvullende SMS service op het reeds bestaande abonnement kan overigens niet met Credit Card betaald worden. 

De SMS service is in vrijwel heel Europa te ontvangen. 

 

We hopen dat we de Optiespecialist service vooral naar u als abonnee toe naar wens hebben kunnen aanpassen. Vanuit de eerder gestuurde questionnaire bleek de vraag om SMS berichten prioriteit nr. 1 te hebben. Aan die vraag menen we nu naar ieders tevredenheid te kunnen voldoen.. Door u de complete vrijheid te geven hier al dan niet gebruik van te maken en het los te houden van de reguliere service, betalen alleen de gebruikers die hier zelf voor kiezen.


Nogmaals in het kort:

 

Voorwaarden SMS service

"Welke berichten gaan via de SMS service"

  1. Zodra in een alert of een Update met enige spoed een positie kan/moet worden ingenomen/gesloten zullen we naast de reguliere mailing ook een SMS aanmaken

  2. Zaken die van uitzonderlijke aard zijn en die van invloed kunnen zijn op heel de portefeuille

Ik geef me op voor de Optiespecialist SMS service

 "U  kunt de SMS ontvangst aan en uit laten zetten wanneer u maar wilt"

  1. U heeft zelf in de hand of u die dag, week of maand een SMS wilt ontvangen. Wij verzenden wel, maar als u er toch even niets mee doet is het beter en goedkoper de service even uit te zetten. 

"Welke berichten gaan niet via deze SMS service"

  1. Bewakingsmail omdat een koers een bepaald niveau heeft bereikt. Deze SMS'jes moet u zelf instellen in onze aanvullende "Koersen SMS" service.

  2. Individuele SMS. Daarover kunnen we namelijk kort zijn, die sturen we nooit naar abonnees daar we geen individuele beleggingsadviezen verstrekken. 

 

 

 

Vriendelijke groet,

Leon Van Dam