Optiespecialist Day & Swingtrading 

Profiel: redelijk agressieve service geschikt voor de gevorderde- en meer ervaren optiebelegger.

 

 

Velen van u kennen reeds de “normale” Optiespecialist service, waarin er vanuit een langere termijn visie via een schrijversportefeulle op de AEX beetje bij beetje aan de groei van het vermogen wordt gewerkt.

Deze veelal rustige portefeuille met geschreven ‘out of the money' posities wordt hogelijk gewaardeerd door vele abonnees die hun vermogen zonder al teveel werk rustig willen laten groeien, terwijl men ondertussen zelf gewoon een dienstbetrekking heeft of liever tijd wil besteden aan een hobby.

Ik heb echter in de loop van de afgelopen jaren vanuit diverse hoeken telkens min of meer dezelfde vraag voorgelegd gekregen:

“Leon, jij zit dagelijks achter het scherm die AEX te volgen. Het lijkt mij sterk dat jij alleen die enkele geschreven optieposities vanuit De Optiespecialist service in jouw eigen portefeuille aan zal houden”.

“Verzorg jij geen tips voor de kortere termijn, die gerust wat agressiever mogen zijn?!”

Tja, natuurlijk trade ik zelf voor mijn eigen portefeuille vrijwel iedere dag. Maar aan daytrading zitten nu eenmaal iets andere voorwaarden verbonden dan aan een rustige schrijversportefeuille waarin men per maand slechts af en toe handelt: men dient immers vrijwel direct op een signaal te kunnen reageren en dat is simpelweg niet voor iedereen te doen. (Mensen in loondienst zitten soms in vergadering of onderweg etc.)

Verder dient men ook bereid te zijn om meer risico te lopen. Meer trades betekent nu eenmaal ook meer risico..

De vraag over welke posities ik inneem, is met name in het afgelopen hectische jaar inmiddels wel heel erg veel gesteld, waaruit blijkt dat er een grote behoefte is aan een agressieve service die snel kan en wil inspelen op de kansen die de markt dagelijks kan bieden.

Welnu, inmiddels is er de kans om via de Optiespecialist Day- and Swingtrading deel te nemen aan een zeer dynamische optieservice.

Hoe gaat de Optiespecialist Day- and Swingtrading Service te werk?

Dagelijks worden voorbeurs de kansen voor de komende handelsdag ingeschat, zodat we soms al in het eerste uur een positie zullen gaan innemen op basis van de overnight gebeurtenissen op Wall Street en Tokio. Uiteraard spelen we dan verder ook scherp in op het verdere intraday koersverloop. Als de buit snel binnen is, dan stoppen we voor de dag. Zo niet, dan handelen we wat langer door.  Mocht de markt niet duidelijk zijn dan blijf ik er ook gerust dagen lang uit: niet oversteken bij twijfel...

U maakt hierbij direct gebruik van mijn jarenlange handelservaring en zeer intensieve research naar de diverse (korte termijn) indicatoren. Ik heb ontelbare uren aan research in het zoeken naar goede indicatoren gestopt en u kunt als abonnee hier direct van profiteren.

Zodra ik een positie in wil nemen, stuur ik de abonnees onmiddellijk een email en evt. SMS, waarna ik zelf de positie ook direct in zal nemen. (De SMS service is overigens inbegrepen bij het abonnement)

U bepaalt zelf welke trades u mee wilt doen, ik geef tenslotte alleen aan welke handeling ik op mijn eigen account ga ondernemen.

Eigenlijk geef ik u de kans om 1 op 1 met mijn eigen portefeuille mee te traden. De doelstelling is om op maandbasis ruim in de plus te eindigen, waarbij sommige trades gerust enkele dagen kunnen lopen.

Voor wie is deze service geschikt?

U bent bereid om agressief te speculeren, met daarbij dan ook kans op een hoog rendement. We handelen veelal in ‘at the money opties', zowel aan de koop- als verkoopkant. Deze service is daarom niet geschikt voor mensen die snel nerveus worden.

Speculeren betekent immers risico nemen: wie geen risico wil lopen kan beter zijn geld op een veilige renterekening bij de bank laten staan tegen een vaste rente....

U accepteert dat (tussentijdse) verliezen altijd mogelijk zijn. De heilige graal bestaat nu eenmaal niet: beleggen is geen exacte wetenschap......

U beschikt over een minimaal werkkapitaal van 12.500 Euro.

U wilt weten hoeveel deze service kost? Klik hier:

 

Om abonnee te worden klikt u op de knop hieronder:

 

Extra:

- Ons gratis E-bookje (t.w.v. 10 euro) met uitleg over onze optiestrategie. Tevens goed als zeer complete (bewezen succesvolle) tradershandleiding te gebruiken.

 

 

U kunt nog meer verdienen! Voor iedereen die zich opgeeft en u daarbij als referentie vermeldt, krijgt u van ons 30 euro overgemaakt! Leest u wel eerst de voorwaarden !

Mocht u interesse hebben, maar op dit moment nog niet een abonnement willen afnemen, dan zijn er voor u op dit moment twee alternatieven beschikbaar.

  1. Geef uzelf op voor de gratis Optiespecialist nieuwsbrief 
  2. Ons E-bookje kopen

 

Heeft u nog een vraag waarop u op deze site geen antwoord heeft gekregen, mailt u ons dan even. We streven ernaar u binnen 24 uur van het antwoord op uw vraag te voorzien.

 

 

De Optiespecialist:

 

Betrokken – Gedreven –Betrouwbaar

 

 

Met vriendelijke groet,

Leon Van Dam